تا سینمای اجتماعی ما خواست رشد کند در تلویزیون ریشه آن را زدیم

به گزارش دیار عالمان، سینما امروز با بحران‌های زیادی روبه رو است، یکی از این موارد اعمال سانسور است. درباره این ماجرا حسین پاکدل نظراتی دارد.  پاکدل با اشاره به…

به گزارش دیار عالمان، سینما امروز با بحران‌های زیادی روبه رو است، یکی از این موارد اعمال سانسور است. درباره این ماجرا حسین پاکدل نظراتی دارد. 

پاکدل با اشاره به تفاوت اعمال سانسور در سینما و ادبیات گفت: «گاهی اوقات یک پلان یا یک سکانس می‌تواند حرف ده‌ها جلد کتاب را بزند. زبان سینما به گونه‌ای است که همه می‌توانند با آن ارتباط برقرار کنند و آن را درک کنند. هزینه سانسور ادبیات کمتر از سانسور سینما است. ادبیات چیزی نمی‌گوید مخاطب کمتری هم دارد سینما مخاطب و تاثیرگذاری بیشتری دارد به همین دلیل سینمای اجتماعی طی سه سال گذشته به خاک سیاه نشست چون باید نابود می‌شد به محض اینکه سینمای اجتماعی ما خواست رشد کند در تلویزیون ریشه آن را زدیم. ضمن اینکه سینماگران ما واقعا بلدند و می‌دانند چگونه باتصویر سخن بگویند، اما تا سینمای اجتماعی ما خواست رشد کند در تلویزیون ریشه آن را زدیمالبته گاهی وقت‌ها همه مشکلات ما ممیزی‌های رسمی نیست. برخی اوقات ذهن مخاطب سانسورچی حیرت انگیزی است، این ذهن گاهی برای همه چیز تعیین تکلیف می‌کند،  ما ملتی هستیم که روی داشته‌های خودمان تعصب داریم و گمان می‌کنیم نیابد با آن شوخی کرد. فقط باید ظرفیت جامعه را بالا برد. هیچ اشکالی ندارد ما بتوانیم با رستم هم شوخی کنیم، مگر می‌شود کسی پسری به دنیا بیاورد و سی سال نداند و بعد بزند آن رابکشد؟ (با خنده)  لذا گاهی فکر می‌کنیم ملت طنازی هستیم اما نیستیم، تصویرسازی جهان را نمی‌شناسیم.»

۲۴۵۲۴۵

منبع: خبرآنلاین

نوشتهٔ قبلی
«آغوش باز» درهم‌تنیدگی نادیده شدن و نادیده‌گرفته‌شدن
نوشتهٔ بعدی
یارانه پولدارها روی کاغذ حذف می‌ شود