سرپرست ۲ معاونت تحقیقات وزارت بهداشت منصوب شدند

به گزارش دیار عالمان به نقل از وبدا، شاهین آخوندزاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در دو حکم جداگانه، دکتر امیرحسین جمشیدی، عضو دانشگاه علوم پزشکی ایران را به…

به گزارش دیار عالمان به نقل از وبدا، شاهین آخوندزاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در دو حکم جداگانه، دکتر امیرحسین جمشیدی، عضو دانشگاه علوم پزشکی ایران را به عنوان سرپرست دفتر توسعه فناوری سلامت و دکتر شیرین جلالی نیا، هضو هیات علمی معاونت تحقیقات و فناوری را به عنوان سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات این معاونت منصوب کرد.

متن این احکام به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر امیرحسین جمشیدی

عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران

با سلام و احترام

نظر به تعهد، تجارب و سوابق ارزشمند جنابعالی در زمینه فناوری سلامت و همچنین توانمندی‌های علمی و مدیریتی‌تان، به موجب این ابلاغ، به عنوان «سرپرست دفتر توسعه فناوری سلامت» منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود ضمن التزام به اصول دینی و اخلاقی، قانون‌مداری، پایبندی به سیاست‌های کلی نظام سلامت، اهداف برنامه هفتم پیشرفت و اسناد بالادستی، تمرکز بر اولویت‌های اصلی و راهبردی وزارت و اهداف متعالی معاونت تحقیقات و فناوری، ضمن تعامل سازنده با ارکان این حوزه و توسعه همکاری‌های بین بخشی در تقویت جایگاه فناوری سلامت، توسعه فناوری‌های نوین و محصولات سلامت‌محور شرکت‌های فناورانه اهتمام ورزید.

امید است با بهره‌گیری از ظرفیت نخبگانی داخل و خارج از مجموعه و تعامل با مدیران ستادی، دانشگاهی و نیز نهادهای مرتبط در سایه عنایات خداوند متعال موفق و پیروز باشید.

سرکار خانم دکتر شیرین جلالی‌نیا

عضو محترم هیأت علمی معاونت تحقیقات و فناوری

با سلام و احترام

نظر به تعهد، تخصص و سوابق ارزنده علمی و اجرایی سرکارعالی در زمینه پژوهش‌های سلامت، به موجب این ابلاغ، به عنوان «سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات» منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود ضمن التزام به اصول دینی و اخلاقی، قانون‌مداری، پایبندی به سیاست‌های کلی نظام سلامت، اهداف برنامه هفتم پیشرفت و اسناد بالادستی، تمرکز بر اولویت‌های اصلی و راهبردی وزارت و اهداف متعالی معاونت تحقیقات و فناوری و در تعامل سازنده با ارکان این حوزه، در تقویت جایگاه تحقیقات سلامت با رویکرد مسأله محوری و اثرگذاری، از طریق برنامه‌ریزی برای توسعه و ارتقای منابع و فرایندهای تحقیقاتی، نظارت و ارزشیابی به‌روز برون‌دادهای هدف‌گذاری شده در اسناد بالادستی، در راستای نیل به مرجعیت علمی کشور، اهتمام ورزید.

امید است با بهره‌گیری از ظرفیت نخبگانی داخل و خارج از مجموعه و تعامل با مدیران ستادی، دانشگاهی و نیز نهادهای مرتبط، در سایه عنایات خداوند متعال موفق و پیروز باشید.

منبع: مهر

نوشتهٔ قبلی
حجامت عام چیست و چه فوایدی دارد؟
نوشتهٔ بعدی
اشتراک یک ساله دسترسی به پایگاه‌های علمی خریداری شد