ماجرای عجیب گم شدن گردشگران در طبس | داستان از کجا شروع شد؟

به گزارش دیار عالمان‌ روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی هادی شاه‌وردی روز یکشنبه پیرو خبر منتشر شده در رسانه‌ها مبنی بر مفقود شدن ۱۵ گردشگر…

به گزارش دیار عالمان‌ روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی هادی شاه‌وردی روز یکشنبه پیرو خبر منتشر شده در رسانه‌ها مبنی بر مفقود شدن ۱۵ گردشگر در کویر طبس افزود: تعداد این افراد ۲۱ نفر و خانوادگی سفر کردند.

وی اظهار کرد: ناهماهنگی خانوادگی در اعلام دقیق زمان اتمام سفر و دسترسی نداشتن به شبکه تلفن همراه، باعث نگرانی خانواده‌ها شده بود.

شاه‌وردی ادامه داد: در این مدت با خانواده‌های مسافران و همچنین شماره‌ تلفن افرادی که در کویر بودند در ارتباط بودیم که در نخستین تماس معلوم شد این افراد گم نشده بودند و تنها یک روز به سفر خود اضافه کرده‌اند اما به دلیل دسترسی نداشتن به شبکه موبایل موضوع دیر به خانواده‌ها اطلاع داده شده است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی خراسان ‌جنوبی ادامه داد: همچنین در نخستین تماس با این افراد مشخص شد که در کویر حلوان طبس مستقر نبوده‌اند بلکه در رباط پشت بادام هستند.

شاه‌وردی گفت: موضوعی که برخی در فضای مجازی بدون اطلاعات و اشراف به قوانین و مقررات و گاهی با اغراض و امیال شخصی بازتاب می‌دهند و همچنین افراد مشخصی بدون هیچ گونه تخصص انتشار می‌دهند نشان از آن دارد، که این افراد ابتدایی‌ترین تفاوت تعریف رسمی سفر و تور با سفر خانوادگی را نمی‌شناسند.

وی افزود: بنا بر اعلام و پیگیری رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان طبس این افراد یک خانواده و در قالب سفر شخصی به استان سفر کرده‌اند و در قالب تور نبوده‌اند.

شاه‌وردی گفت: به عنوان مثال اگر یک خانواده از شهر بیرجند به سمت مشهد برود آیا مسئولیت پاسخگویی در هر موضوع بر عهده میراث فرهنگی می‌باشد؟ اگر این طور هست که به ازای چند میلیون مسافر باید چند میلیون کارمند گذاشت، پس بهتر است اخلاق را سرمنشأ همه امور قرار داده و اگر هم تور غیرمجاز (به معنای واقعی تور) به استان وارد می‌شود مشخصات و اطلاعات تور به این اداره‌کل و سایر مراجع از جمله نیروی انتظامی اعلام شود نه اینکه با کلی گویی و تشویش اذهان و انتشار اخبار ناصحیح و ناصواب موجب تخریب حاکمیت و کارگزاران نظام شوند.

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی خراسان ‌جنوبی تاکید کرد: این اداره‌کل در چارچوب وظایف قانونی و نظارتی خود بر راهنمایان گردشگران و آژانس‌های مسافرتی، نظارت کافی داشته و با راهنمایان فاقد صلاحیت در قالب معرفی به ارگان‌های نظارتی و لغو پروانه، برخورد قانونی انجام می‌دهد.

وی افزود: اداره‌ کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان ‌جنوبی ضمن هماهنگی با نهادهای حاکمیتی موضوع برگزاری تورهای غیر مجاز را با حساسیت خاص پیگیری می‌کند ولی مسافرت‌های خانوادگی و دوستانه مشمول موارد فوق نمی‌شوند.

شاه‌وردی تاکید کرد: هرچند آسیب تورهای غیرمجاز در فضای مجازی در کشور و حتی این استان وجود دارد که غیرقابل انکار است، اما برنامه‌ریزی می‌کنیم تا با همکاری صاحبنظران، کارشناسان و بخش خصوصی دفاتر استان و همراهی مراجع انتظامی مربوطه در جلساتی ملزم با اسناد بالادستی با تورهای غیرمجاز برخورد و اعمال قانون شود.

منبع: همشهری

نوشتهٔ قبلی
تبلیغات سوء داروهای لاغری در اینستاگرام | عوارض «اوزمپیک» چیست؟
نوشتهٔ بعدی
قتل وحشتناک خبرنگار ایرنا توسط شوهرش