مراحل ثبت‌نام و انجام سنجش سلامت دانش‌آموزان اول ابتدایی | سرویس این دانش‌آموزان رایگان می‌شود

به گزارش دیار عالمان سالار قاسمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهار کرد: ۱.۵ میلیون دانش‌آموز سال آینده تحصیلی وارد پایه اول ابتدایی خواهند شد که تاکنون ۲۶۰ هزار…

به گزارش دیار عالمان سالار قاسمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهار کرد: ۱.۵ میلیون دانش‌آموز سال آینده تحصیلی وارد پایه اول ابتدایی خواهند شد که تاکنون ۲۶۰ هزار دانش‌آموز سنجش سلامت شده‌اند.

مراحل ثبت‌نام و انجام سنجش سلامت

وی افزود: والدین برای سنجش سلامت فرزندان خود ابتدا باید در سامانه «سیرت ۲» ثبت‌نام و مرکز سنجش را انتخاب کنند. حدود ۹۰۰ مرکز جامع برای سنجش نوآموزان در نظر گرفته شده و برای نزدیکی این مراکز به محل سکونت و تسهیل سنجش برخی مدارس نیز اختصاص یافته است.

این مسئول گفت: اگر نوآموز مسئله و مشکلی داشته باشد، متخصصان مراکز سنجش سلامت مداخله خواهند کرد تا مشکل رفع شود، ولی اگر کار تخصصی نیاز داشته باشد، به مراکز تخصصی وزارت آموزش و پرورش ارجاع داده می‌شود.

۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای سنجش و توانبخشی

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی همچنین بیان کرد: حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای سنجش و توانبخشی دانش‌آموزان استثنایی به منظور خرید تلویزیون‌های هوشمند و میز و صندلی برای دانش‌آموزان CP و معلولان جسمی و حرکتی در نظر گرفته شده است که تا پایان سال این میزان اعتبار افزایش خواهد یافت. این اعتبار برای همه مدارس استثنایی سراسر کشور در نظر گرفته شده تا این تجهیزات تأمین شود.

وی ادامه داد: تلویزیون‌های هوشمند برای سنجش سلامت نوآموزان در ۹۰۰ مرکز سنجش تهیه خواهد شد.

قاسمی گفت: بر اساس تفاهمنامه با سازمان بهزیستی، بخش قابل توجهی از وسایل مورد نیاز دانش‌آموزان نیازمند از جمله سمعک، عینک و وسایل کمک‌آموزشی و ویلچر تهیه و به این دسته از دانش‌آموزان تحویل داده خواهد شد.

رایگان شدن سرویس همه دانش‌آموزان استثنایی

این مسئول اظهار کرد: برای رایگان شدن سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان ۱۲۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد شده است که در صورت تأمین اعتبار، همه دانش‌آموزان استثنایی به صورت رایگان از سرویس ایاب و ذهاب استفاده خواهند کرد.

وی افزود: در سال جاری ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای استفاده رایگان دانش‌آموزان استثنایی از سرویس ایاب و ذهاب اختصاص یافته است.

تامین نیروی متخصص آموزشی از ۲ دانشگاه

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره جذب کادر متخصص در مراکز آموزش استثنایی نیز گفت: با مرکز نیروی انسانی هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است که بخشی از نیروهای تخصصی مراکز جامع تأمین شود تا خدمات بهتری ارائه شود و مردم به جاهای دیگر ارجاع داده نشوند.

قاسمی ادامه داد: در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه توانبخشی ـ که قبلا زیر نظر سازمان بهزیستی بود و هم‌اکنون زیر نظر وزارت علوم است ـ طبق تفاهمنامه سه‌جانبه بین سازمان بهزیستی، آموزش و پرورش استثنایی و وزارت علوم قرار شده بخشی از نیروهای متخصص در کنار دانشگاه فرهنگیان از همان مراکز تخصصی مثل دانشگاه توانبخشی تأمین شود.

منبع: همشهری

نوشتهٔ قبلی
خبر مهم برای خریداران سکه از حراج مرکز مبادله ایران | متقاضیان برای ثبت سفارش به این نکته دقت کنند
نوشتهٔ بعدی
این پیام جعلی است؛ برروی لینک کلیک نکنید