طرح نوآوران ایران در رویداد دانشمندان جوان بریکس شایسته تقدیر شد

به گزارش دیار عالمان به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، با حمایت سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی و مرکز همکاری های تحول…

به گزارش دیار عالمان به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، با حمایت سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی و مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست‌جمهوری، تیم نوآوران جوان ایرانی در نهمین مجمع دانشمندان جوان کشورهای بریکس و هفتمین دوره جایزه بهترین نوآوران جوان حضور یافت.

هفتمین دوره جایزه بهترین نوآوران جوان کشورهای بریکس همزمان با نهمین رویداد دانشمندان جوان بریکس ۲۰۲۴ در شهر سوچی روسیه برگزار شد. این رویداد شاهد حضور ۳۰ نوآور جوان به نمایندگی از هشت کشور عضو بریکس از جمله جمهوری اسلامی ایران، برزیل، روسیه، هند، چین، آفریقای جنوبی، امارات و مصر بود.

تیمی متشکل از هشت دانشمند جوان و چهار نوآور با حمایت و همکاری دفتر تبادل فناوری بین‌المللی سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی و مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست‌جمهوری، در این رویداد حضور یافتند.

در قالب این رویداد، ایده‌های نوآورانه در حوزه‌های مختلف فناوری‌های سبز در زمینه صنایع غذایی، شیمیایی، کشاورزی و نیز کاربرد هوش مصنوعی مطرح شدند.

سنجش و داوری برترین نوآوری‌ها بر اساس معیارهای مدل تجاری، امکان‌پذیری و چشم‌انداز آینده ایده، توسط گروه داوری متشکل از هشت نماینده داوری از هشت کشور شرکت‌کننده صورت پذیرفت.

سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات که در این رویداد به عنوان عضو هیأت داوران حضور داشت، عنوان کرد: با توجه به عضویت جدید کشورمان در مجموعه بریکس، این اولین بار بود که تیم ایرانی در این مسابقه نوآورانه حضور داشت.

وی با اشاره به مشارکت فعال تیم نوآور ایرانی در این دوره از مسابقات گفت: خوشبختانه حضور همه تیم‌های شرکت‌کننده به‌ویژه تیم ایران در این رقابت حضوری فعالانه و موثر بود. در نهایت کشورهای برزیل، چین و روسیه حائز رتبه‌های نخست شدند و پروژه دکتر سمیه سهرابی نیز به عنوان طرح شایسته تقدیر معرفی شد.

کرباسی با اشاره به ایجاد ظرفیت همکاری‌های فناورانه بین کشورهای عضو در قالب این رویداد عنوان کرد: در کنار این رویداد، جلسات دوجانبه جهت شکل‌دهی به همکاری‌های دوجانبه بین هیات ایران و سایر هیات‌های حاضر برگزار شد که فرصتی بسیار مغتنم برای به اشتراک‌گذاری تجربیات و بیان اولویت‌ها و ظرفیت‌ها دوجانبه را فراهم کرد.

منبع: مهر

نوشتهٔ قبلی
یخبندان در ۲۶ استان ؛ اوج یخبندان چه روزی خواهد بود؟ + عکس | هشدارهای مهم پلیس
نوشتهٔ بعدی
کاهش انتشار سالانه ۱.۵میلیون تن CO2 با تامین ۱۰ درصد برق صنعتی پاک