سهمیه بنزین تیرماه چقدر شد؟| واریز سهمیه بنزین و یارانه بنزین به هر کد ملی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، این چهارمین سهمیه بنزین ماهانه سال ۱۴۰۳ است که به کارت‌های هوشمند سوخت شخصی واریز خواهد شد، همچنین سهمیه سوخت خودروهای عمومی و خدماتی…

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، این چهارمین سهمیه بنزین ماهانه سال ۱۴۰۳ است که به کارت‌های هوشمند سوخت شخصی واریز خواهد شد، همچنین سهمیه سوخت خودروهای عمومی و خدماتی مطابق جدول سهمیه طرح مدیریت مصرف سوخت واریز می‌شود.

سهمیه‌بندی بنزین از ساعت صفر روز جمعه، ۲۴ آبان‌ماه سال ۱۳۹۸ براساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه، برای همه وسایل نقلیه بنزین‌سوز آغاز شد.

سقف ذخیره سهمیه بنزین کارت‌های هوشمند سوخت برای مالکان خودروهای شخصی و موتورسیکلت‌ها هم‌اکنون ۶ ماه است، بنابراین سهمیه واریزی ماهانه خودروهای شخصی و موتورسیکلت‌ها در صورت استفاده نکردن، حداکثر تا ۶ ماه در کارت‌های هوشمند سوخت قابل ذخیره خواهد بود.

سیستم سهمیه‌بندی بنزین در نیمه‌شب ابتدای هر ماه برای دارندگان وسایل نقلیه وارد کارت سوخت شده و از ابتدای آبان ۱۳۹۸ تاکنون، طبق تصمیم شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه، نرخ‌های مشخصی برای بنزین سهمیه‌ای، بنزین آزاد و بنزین سوپر تعیین شده است.

اوخر اردیبهشت ماه سامانه ثبت درخواست آنلاین کارت سوخت با توجه به لزوم استفاده از کارت هوشمند سوخت با هدف توسعه دولت الکترونیک و تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان و همچنین کاهش زمان تحویل کارت هوشمند سوخت رونمایی شد، هرچند که قرار بود طبق وعده مسوولان ا ز ابتدای خرداد ماه امکان استفاده از سامانه ثبت آنلاین کارت سوخت فراهم و طی هفت تا ۱۰ روز، کارت سوخت برای متقاضیان صادر شود، اما این اتفاق نیفتاد.

ثبت‌نام کارت سوخت‌های نوشماره چگونه انجام می‌شود؟
در نهایت اما اواخر خرداد ماه این طرح برای خودروهای نوشماره اجرایی شد، اما آنطور که محمد صادقی – مدیر سامانه هوشمند شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرده به‌منظور اجرای مناسب این طرح ملی، لازم است اطلاعات تکمیلی از جمله کد اقلام اطلاعاتی خودرو در کنار محتوای رشته از سوی شرکت پژوهش و توسعه ناجی به این شرکت ارسال شود که تاکنون محقق نشده است .

به گفته وی همه زیرساخت‌های مورد نیاز ثبت‌نام اینترنتی کارت هوشمند سوخت المثنی آماده‌سازی شده و سامانه نیز فعال است؛ اما تا زمانی که اطلاعات مورد نیاز از جمله پلاک و کلید شناسایی خودرو (VIN) از سوی شرکت پژوهش و توسعه ناجی در اختیار وزارت نفت قرار نگیرد، امکان شناسایی و ابطال کارت سوخت پیشین، استعلام بیمه شخص ثالث و ثبت‌نام اینترنتی کارت سوخت المثنی محقق نخواهد شد؛ این سامانه نیز مانند دیگر بسترهای مشابه برمبنای اطلاعات پایه‌ای فعالیت می‌کند. هم‌اکنون ثبت‌نام کارت سوخت خودروهای نوشماره آغاز شده است، اما ادامه فرایند تولید این کارت‌ها پس از ارائه اطلاعات از سوی شرکت پژوهش و توسعه ناجی امکان‌پذیر خواهد بود.

به‌تازگی نیز جلیل سالاری – معاون وزیر نفت در این خصوص گفت: امکان ثبت آنلاین درخواست کارت المثنی سوخت ، نیازمند اطلاعاتی از جمله پلاک، VIN و حتی معاینه فنی خودروها است که این اطلاعات هنوز از سوی فراجا در اختیار ما قرار نگرفته است و با وجود آماده‌بودن زیرساخت لازم، این زیرساخت اطلاعاتی نیز باید تکمیل شود که طی جلسه‌ای در این خصوص با شرکت پژوهش و توسعه ناجی داشتیم و قرار شد این اطلاعات نیز ارائه شود.

دارندگان خودروهای نوشماره هم‌اکنون می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی FCS.niopdc.ir نسبت به ثبت درخواست کارت سوخت خود اقدام کنند، اما فرایند تولید کارت سوخت پس از اخذ اطلاعات تکمیلی برای این درخواست‌ها انجام می‌شود.

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

نوشتهٔ قبلی
یارانه /آیا طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک پایان می‌یابد؟
نوشتهٔ بعدی
شرایط اولین ثبت نام ایران خودرو سال ۱۴۰۳ ویژه فروش دنا، تارا و رانا با تحویل ۹۰ روزه اعلام شد