• کدخبر: 49758
  • تاریخ انتشار خبر: ۸:۲۵ ب.ظ - دوشنبه ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
  • چاپ خبــر
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي

۱۲ درصد از واحدهای صنعتی گلپایگان دارای محصول گرید A و ۱۲ درصد نیز دارای گرید B هستند

جعفریان ۵۸ درصد محصولات واحدهای صنعتی را نیز در سطح گرید C و ۱۸ درصد باقی مانده را نیز در سطح گرید D دانست.

به گزارش  دیار عالمان، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: استان اصفهان ۴۲۳ واحد صنعتی فعال دارد که ۱۳۴ واحد هم غیرفعال هستند.

عباس جعفریان در چهارمین همایش روز جهانی غذا در گلپایگان که امروز برگزار شد اظهار کرد: واحدهای صنعتی، کارگاهی که تولید کننده موادغذایی و آرایشی بهداشتی در گلپایگان هستند، ۲۷ واحد دارای پروانه بهره برداری، ۱۶۴ واحد دارای پروانه ساخت و ۱۰ واحد دارای شماره نظارت هستند.

وی افزود: هفت واحد صنعتی نیز در شهرستان متاسفانه به دلایل متعدد غیرفعال هستند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان کرد: ۱۲ درصد از واحدهای صنعتی گلپایگان دارای محصول گرید A و ۱۲ درصد نیز دارای گرید B هستند.

جعفریان ۵۸ درصد محصولات واحدهای صنعتی را نیز در سطح گرید C و ۱۸ درصد باقی مانده را نیز در سطح گرید D دانست.

وی با اشاره به اینکه در گلپایگان نظارت های خوبی در تولید صورت می گیرد، تصریح کرد: محصولات غذایی که در سطح استان تولید می شود به لحاظ سخت گیری صورت گرفته قابلیت اطمینان بالایی دارد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: در همایش ملی شرکت پگاه گلپایگان توانست نشان ایمنی و سلامت را دریافت کند.

جعفریان با بیان اینکه برخی الگوهای نادرست مصرف باید در کشور اصلاح شود یاداور شد: در کشورهای توسعه یافته مصرف سرانه نمک در هر فرد دو تا سه گرم در روز است این در حالتی است که در ایران این سرانه هفت تا ۱۵ گرم است.

وی افزود: در دنیا سرانه مصرف شکر پنج کیلوگرم است این در حالی است که در ایران ۳۰ کیلوگرم است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اصلاح الگوی مصرف تغذیه، کاهش مصرف مواد قندی و چربی و نمک، و افزایش فعالیت بدنی را از تدابیر اندیشیده شده برای سلامت و کاهش بیماری ها دانست.

جعفریان در پایان سخنانش تصریح کرد: متاسفانه امروزه در شرایطی زندگی می کنیم که با شیوع بیماری های غیر واگیردار مواجهیم.

آفت کش ها مهم ترین آلاینده ها در صنعت غذا هستند

عضو اصلی هیأت مدیره انجمن دارندگان نشان استاندارد ایران در ادامه این همایش گفت: آفت کش ها مهم ترین آلاینده ها در صنعت غذا هستند.

دکتر شهریار دبیریان تصریح کرد: استفاده از آفت کش ها در جنگ جهانی و مقطعی از زمان لازم بود ولی آثارات مخربی را استفاده از آن داشته که پس از ۵۰ سال هنوز در بدن باقی می ماند.

وی با بیان اینکه ما باید به سبد غذایی و اصلاح الگوی غذایی توجه بیشتری داشته باشیم عنوان کرد: ایران چهار برابر استاندارد جهانی نوشابه مصرف می کند.

عضو اصلی هیأت مدیره انجمن دارندگان نشان استاندارد ایران افزود: این در حالتی است که شش برابر کمتر از استاندارد جهانی لبنیات استفاده می کنیم.

۸۰۵ میلیون نفر در جهان در فقر به سر می برند

هم‌چنین رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان عنوان کرد: در جهان ٨٠۵ میلیون نفر در فقر به سر می‌برند، همچنین تعداد افرادی که از فقر از بین می‌روند بیشتر از کسانی است که از ایدز و… از بین می‌روند.

ناصر رستمی با اشاره به اینکه در کشورهای مختلف سالانه ۳۵میلیون نفر جان خود را در اثر بیماری‌هایی همچون قلبی و ریوی از دست می‌دهند، یاداور شد: باید الگو و رژیم  غذایی خود را اصلاح کنیم.

وی افزود: گلپایگان از قطب‌های لبنی در کشور است، اما متأسفانه دام‌ها در حال کم شدن هستند.

 

 

درج دیدگاه

بایگانی

شهریور ۱۳۹۸
ش ی د س چ پ ج
« خرداد    
 1
۲۳۴۵۶۷۸
۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵
۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲
۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹
۳۰۳۱