طرز درست کردن خورشت دروغگو(دورگو) گیلانی

دیار عالمان – خورشت دروغگو یا دورگو یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که اصالت آن به شهر «لشت نشا» از توابع رشت می‌رسد. خورش دروغگو یک غذای کاملا گیاهی مناسب شام و ناهار است. این خورشت در واقع…
همه عناوین آشپزی

طرز درست کردن خورشت دروغگو(دورگو) گیلانی

دیار عالمان – خورشت دروغگو یا دورگو یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که اصالت آن به شهر «لشت نشا» از توابع رشت می‌رسد. خورش دروغگو یک غذای کاملا گیاهی مناسب شام و ناهار است. این خورشت در واقع…

طرز تهیه بامیه سوخاری با سس مخصوص در ۷ مرحله

دیار عالمان – بامیه سوخاری برای دورچین غذا یک گزینه مناسب است. درواقع سوخاری کردن بامیه یکی از گزینه‌های متفاوت طبخ بامیه است. بامیه سوخاری در دسته فست فودهای بدون گوشت قرار می‌گیرند که روش پخت…

بیج بیج با گوشت چرخ کرده به روش گیلانی‌ها

دیار عالمان – بیج بیج یک غذای محلی استان‌های شمالی ایرانی است که پخت آن برای غذای شام و ناهار بیشتر در استان‌های گیلان و مازندران و استان زنجان از دوره قاجار رایج است. این غذای…
پربازدیدترین‌های آشپزی