دیار عالمان – خورشت دروغگو یا دورگو یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که اصالت آن به شهر «لشت نشا» از توابع رشت میرسد. خورش دروغگو یک غذای کاملا گیاهی مناسب شام و ناهار است. این خورشت در واقع…
دیار عالمان – خورشت دروغگو یا دورگو یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که اصالت آن به شهر «لشت نشا» از توابع رشت میرسد. خورش دروغگو یک غذای کاملا گیاهی مناسب شام و ناهار است. این خورشت در واقع…
دیار عالمان – چیز کیک پسته یکی از انواع دسر با پسته است. چیزکیک پسته جزو انواع چیز کیک یخچالی است و برای پخت نیاز به فر ندارد. در این مطلب به آموزش طرز تهیه…
دیار عالمان – کوکو لوبیا سبز جزو انواع کوکوهای ساده و یک غذای مقوی و خوشمزه برای شام و ناهار است. برای درست کردن کوکو لوبیا سبز بهترین زمان فصل بهار و تابستان یعنی در زمان فراوانی لوبیا…
دیار عالمان – ارمنی پلو یا ته چین ارمنی همانطور که از اسمش پیداست، یکی از قاطی پلوهای خوشمزهای است که اصالت آن به ارامنه ایران و کشور ارمنستان برمیگردد. ارمنی پلو را میتوانید…
دیار عالمان – بامیه سوخاری برای دورچین غذا یک گزینه مناسب است. درواقع سوخاری کردن بامیه یکی از گزینههای متفاوت طبخ بامیه است. بامیه سوخاری در دسته فست فودهای بدون گوشت قرار میگیرند که روش پخت…
دیار عالمان – بیج بیج یک غذای محلی استانهای شمالی ایرانی است که پخت آن برای غذای شام و ناهار بیشتر در استانهای گیلان و مازندران و استان زنجان از دوره قاجار رایج است. این غذای…