دیار عالمان – نان لواش به عنوان تهدیگ هم جزو جدانشدنی آن است و از تهدیگ به عنوان قاشق برای سرو این پلوی مخلوط استفاده میشود. در این مقاله ما طرز تهیه…
دیار عالمان – نان لواش به عنوان تهدیگ هم جزو جدانشدنی آن است و از تهدیگ به عنوان قاشق برای سرو این پلوی مخلوط استفاده میشود. در این مقاله ما طرز تهیه…
دیار عالمان – آش میوه یکی از لذیذترین و محبوبترین انواع آش در ایران است که در شهرهایی مثل اردبیل، تبریز، همدان و زنجان طبخ میشود و به دلیل وجود میوههای متنوع طعمی…
دیار عالمان – کیک پنیر سبزی یک غذای ساده و سالم است که به دلیل ظاهر متفاوت و زیبایی که دارد به راحتی میتوانید آن را برای مجالس و مهمانیها به عنوان فینگرفود…
دیار عالمان – قیمه کورگ از انواع خورشت محلی و سنتی کردی است که رسپی آن اصالتا به شهر سنندج تعلق دارد. خوب است بدانید، «کورگ» در زبان کوردی به معنای سبزی…
دیار عالمان – کوفته ماهی یا کوفته ماهی مومغ (ماهی ساردین)، یکی از غذاهای اصیلترین غذاهای جنوبی است که در استان هرمزگان و بوشهر تهیه میشود و حسابی هم طرفدار دارد. این غذای خوشمزه با…