به گزارش ایرنا زندگی – سالاد ماکارونی با کالباس، از سالاد بودن تنها نام آن را یدک میکشد وگرنه یک غذای کامل حساب میشود که میتوان برای وعدههای اصلی روی آن…
دیار عالمان – فالوده یکی از نوشیدنی های فصل تابستان است که در کنار بستنی طرفداران زیادی دارد. فالوده در شهرهای مختلف متفاوت تهیه می شود. یکی از معروف ترین فالوده،…
دیار عالمان – قایرمه، یا همان کنگر سوخاری کردی، یک غذای محلی بسیار خوشمزه و سرشار از ویتامین و پروتئین است. این غذا که به آسانی تهیه میشود، با نان یا…
دیار عالمان – با توت فرنگی چی درست کنم؟ «بستنی یخی توت فرنگی» یا همان بستنی آلاسکا توت فرنگی از دلچسبترین انواع بستنی و پرطرفدارترین انواع دسر تابستانی است که با رنگ دلانگیز و طعم…
دیار عالمان – کشک زرد زابلی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مقوی است که اصالت آن به استان سیستان و بلوچستان و شهر زابل برمیگردد. در اصل، کشک زرد از نوعی…