هانسی فلیک پس از شکست مقابل پاری‌سن‌ژرمن: برای قضاوت بارسلونا عجله نکنید!

شکست ۴ بر ۲ بارسلونا مقابل پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا، هانسی فلیک را از موضع خود عقب ننشانده است. سرمربی آلمانی بارسلونا با وجود انتقادها، همچنان به توانایی تیمش برای جبران اشتباهات و رقابت برای کسب جام‌های قهرمانی امیدوار است و تأکید دارد که یک شکست در…

شکست ۴ بر ۲ بارسلونا مقابل پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا، هانسی فلیک را از موضع خود عقب ننشانده است. سرمربی آلمانی بارسلونا با وجود انتقادها، همچنان به توانایی تیمش برای جبران اشتباهات و رقابت برای کسب جام‌های قهرمانی امیدوار است و تأکید دارد که یک شکست در ابتدای فصل نمی‌تواند سرنوشت رقابت‌ها را مشخص کند.

فلیک پس از این شکست، پیامی قاطع برای منتقدان فرستاد و گفت: «قهرمانی‌ها در ماه اکتبر تعیین نمی‌شوند؛ تکلیف لیگ قهرمانان اروپا در ماه ژوئن مشخص خواهد شد.»

سرمربی بارسلونا در عین حال، اشتباهات تیمش مقابل نماینده فرانسه را نادیده نگرفت، اما معتقد بود عملکرد شاگردانش را نباید تنها بر اساس نتیجه نهایی ارزیابی کرد. فلیک در نشست خبری پس از مسابقه اظهار داشت: «باید بازی را تحلیل کنیم، اما نکات بسیار خوبی هم دیدم و در کنار آن، مواردی وجود دارد که باید پیشرفت کنیم. نمی‌خواهم منفی‌نگر باشم؛ خوش‌بین هستم. این مسابقه تجربه خوبی بود و باید بررسی کنیم که در چه زمینه‌هایی می‌توانیم بهتر شویم.»

او همچنین پذیرفت که بارسلونا در دقایق پایانی، پس از رسیدن نتیجه به ۳ بر ۲، تعادل خود را از دست داد و همین مسئله به پاری‌سن‌ژرمن اجازه داد از فضاهای ایجادشده استفاده کند و اختلاف را به دو گل افزایش دهد.

دریافت چهار گل مقابل پاری‌سن‌ژرمن، ضعف‌های خط دفاعی بارسلونا را در کانون توجه قرار داده است. فلیک نیز بر ضرورت اصلاح این مشکلات تأکید دارد و معتقد است جای‌گیری بازیکنان، فاصله میان آن‌ها و حفظ انسجام تیمی، از جمله عواملی هستند که باید بهبود پیدا کنند.

سرمربی آلمانی بارسلونا در این خصوص گفت: «باید با آرامش بازی کنیم، جای‌گیری بهتری داشته باشیم و انسجام میان بازیکنان را حفظ کنیم. نباید فاصله‌های زیادی میان ما ایجاد شود و باید دقیق‌تر بدانیم که می‌خواهیم چه کاری انجام دهیم.»

فلیک با وجود دریافت چهار گل، از عملکرد خوان گارسیا تمجید کرد. دروازه‌بان بارسلونا در جریان این مسابقه چندین موقعیت خطرناک حریف را مهار کرد. سرمربی بارسلونا همچنین یادآور شد که تیمش فرصت‌هایی برای گلزنی داشت، اما نتوانست به‌اندازه کافی از آن‌ها بهره ببرد.

بارسلونا فرصت چندانی برای کنار گذاشتن تلخی شکست مقابل پاری‌سن‌ژرمن ندارد؛ چراکه شاگردان فلیک یکشنبه آینده باید در ال‌کلاسیکو به مصاف رئال مادرید بروند.

این مسابقه فرصتی مهم برای بارسلونا خواهد بود تا پس از ناکامی در لیگ قهرمانان اروپا، واکنشی مناسب نشان دهد و پیش از آنکه انتقادها شدت بگیرند، توانایی خود را برای رقابت در سطح اول فوتبال اروپا و اسپانیا به نمایش بگذارد.

همچنین بخوانید: شب وحشتناک پاری‌سن‌ژرمن؛ کاپیتان و ستاره‌ها مصدوم شدند/ «کوارادونا» فصل را از دست داد؟ +تصاویر

نوشتهٔ قبلی
ایران، هفتمین کشور باهوش جهان در سال ۲۰۲۶ بر اساس گزارش World Population Review
نوشتهٔ بعدی
رافینیا: شکست برابر پاری‌سن‌ژرمن تأثیری بر ال‌کلاسیکو نخواهد داشت